Woonverzekering s-Gravenpolder Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van s-Gravenpolder. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote aanbieders als ANWB en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. vandalisme, inbraak, brand, storm vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in s-Gravenpolder april 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, water, storm, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als tafelkleden of gereedschap? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering s-Gravenpolder? Start direct onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali of Zelf bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Reusel verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-s-gravenpolder


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borsele? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als blikseminslag of vandalisme. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in s-Gravenpolder kan ook jou overkomen. De Flippermethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval / bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €425.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Gravenpolder
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in s-Gravenpolder zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in s-Gravenpolder

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in s-Gravenpolder uitbreiden met diverse handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Oost-Graftdijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een iPad of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten s-Gravenpolder

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.150.000 tot wel €3.750.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Gravenpolder
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk of in beslag genomen auto e.d.. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf circa €37,00 t/m €27,90 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering s-Gravenpolder online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?