Woonverzekering Reusel Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Reusel. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld ANWB en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door brand, inbraak, vandalisme, water afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Reusel mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, storm, vandalisme, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als meubelen en scheerapparaat? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Reusel? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + Nederlanden van Nu faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Papekop verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-reusel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Reusel-De Mierden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als aanrijding of aanvaring en smeltschade. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Reusel kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een onbruikbare droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €525.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Reusel
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Reusel zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Reusel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Reusel completer maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Noordeloos afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze unieke dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een e-reader + kleding. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Reusel

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Denk dan aan krassen op de auto & medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €900.000 oplopend tot €4.150.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,30 (per maand). Check ook REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Reusel
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict met aannemer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €34,30 tot en met €35,05 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Reusel voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?