Woonverzekering Papekop Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Papekop. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als Bovag en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld water, storm, vandalisme, brand verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Papekop april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, storm, brand, inbraak, water. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als serviesgoed en zonnepanelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Papekop? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als BLG wonen of Unigarant hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Opperdoes verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-papekop


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oudewater? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als storm vanaf windkracht 7 en diefstal. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Papekop kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €495.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Papekop
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Papekop moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Papekop

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Papekop completer maken met additionele interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuw-Roden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze unieke dekkingstaat garant bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera + een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Papekop

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.450.000 tot €3.350.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook InShared dekking.

Rechtsbijstandverzekering Papekop
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen en als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €33,80 t/m €36,10 p/maand in april 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Papekop op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering