Woonverzekering Opperdoes Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Opperdoes. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. FBTO en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van vandalisme, storm, brand, bliksem afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Opperdoes juli 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, inbraak, vandalisme, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals zonwering en dressoir? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Opperdoes? Open meteen de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA + InShared faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oirschot verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-opperdoes


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Medemblik? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inclusief. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of omvallen van bomen. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Opperdoes is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat middels de opstal, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. In de regel worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Bijvoorbeeld door lekkage. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €395.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Opperdoes
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Opperdoes probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Opperdoes

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Opperdoes complementeren met verschillende praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Mill afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een laptop + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Opperdoes

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank & therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.050.000 tot zo’n €3.300.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Aegon polis.

Rechtsbijstandverzekering Opperdoes
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis of verkeersongeluk. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €37,80 t/m €30,80 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Opperdoes op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?