Woonverzekering Heteren Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Heteren. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven waaronder De Goudse en Turien en Co die schade door o.a. vandalisme, brand, water, bliksem vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heteren mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, storm, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kamerplanten en weegschaal? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Heteren? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en ZLM zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Heeg verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-heteren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Overbetuwe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als waterschade of plundering. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Heteren kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €600.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Heteren
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Heteren gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Heteren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Heteren complementeren met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Foudgum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Heteren

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte laptop en smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €900.000 oplopend tot €3.800.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Avéro Achmea polis.

Rechtsbijstandverzekering Heteren
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis en conflict met een schadehersteller. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €24,15 oplopend tot €30,95 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Heteren voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?