Woonverzekering Heeg Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Heeg. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Allianz en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, water, vandalisme dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Heeg mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, storm, vandalisme, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als muziekinstrumenten en koffers? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Heeg? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur en Turien en Co hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Groot-Ammers verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-heeg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem of smeltschade. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Heeg is altijd een risico. Insluipen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat via de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan missende dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €665.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heeg
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Heeg zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Heeg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Heeg nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Ellecom afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze extra verzekering staat je bij bij gebroken glas. Tip: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + drumstel. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Heeg

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek op een meubel + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.050.000 tot zo’n €3.050.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,55 (per maand). Check ook Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heeg
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie of geluidsoverlast. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €28,70 tot wel €25,05 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Heeg vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?