Woonverzekering Groot-Ammers Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Groot-Ammers. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. ANWB en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, bliksem, brand, vandalisme verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Groot-Ammers april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, water, diefstal, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kachelsverwarmingsapparatuur of hobby-artikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Groot-Ammers? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink + Interpolis hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Geijsteren verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-groot-ammers


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Molenwaard? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als blikseminslag of schroeischade. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een gevallen strijkbout? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Groot-Ammers is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Normaliter wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Vaak is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €505.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Groot-Ammers
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Groot-Ammers zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Groot-Ammers

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Groot-Ammers nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Dronten afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke verzekering staat garant bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone of een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Groot-Ammers

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.000.000 tot ruim €2.750.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,30 (per maand). Check ook ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Groot-Ammers
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een bank en geschil met de buren. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €26,15 tot en met €34,85 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Groot-Ammers afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?