Woonverzekering Herwen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Herwen. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle erkende partijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade zoals water, brand, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Herwen april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, brand, vandalisme, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als aquarium of autoped? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Herwen? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK en Univé bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hedel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-herwen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Rijnwaarden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Herwen is altijd een risico. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat via de opstal, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak en loslatende kit. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €475.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Herwen
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Herwen gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Herwen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Herwen nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Folsgare afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een mobiele telefoon & een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Herwen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn krassen op de auto en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.050.000 oplopend tot €4.000.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Aon Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Herwen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschil met school van de kinderen & conflict over reparatie auto. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €32,20 tot €32,80 p/maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Herwen afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?