Woonverzekering Buren Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Buren. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven waaronder Bovag en Univé die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, vandalisme, brand vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Buren juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, water, inbraak, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als gordijnrails of salontafel? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Buren? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als De Goudse + Unigarant bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Borger verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-buren


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Buren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Daardoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als stormschade of smeltschade. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte föhn? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Buren is altijd een risico. Insluipen of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €455.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Buren
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Buren eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Buren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Buren completer maken met meerdere belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Andijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze extra dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad of een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Buren

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte vaas en ook therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.550.000 tot €3.600.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Buren
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan erfrechtgeschillen en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €34,75 tot en met €28,60 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Buren op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering