Woonverzekering Andijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Andijk. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars waaronder Bruns ten Brink en SNS die schade als gevolg van storm, vandalisme, inbraak, bliksem dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Andijk mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, storm, brand, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kamerplanten en dassen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Andijk? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of REAAL Verzekeringen bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Overijssel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-andijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Medemblik? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Andijk is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Normaliter wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €620.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Andijk
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Andijk eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Andijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Andijk complementeren met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Wieringerwerf afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke zekerheid is er bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een iPad & een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Andijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen of therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.200.000 oplopend tot €4.500.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Andijk
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschillen binnen de familie of erfafscheidingen e.d.. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand variëren significant (vanaf circa €37,65 tot €28,55 p/maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Andijk vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?