Woonverzekering Hoogeloon Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Hoogeloon. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Independer die schade door bijvoorbeeld brand, water, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogeloon maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, diefstal, water, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als cd’s en brommers? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Hoogeloon? Open direct de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen + nowGo hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hengstdijk verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoogeloon


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bladel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm en vandalisme. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of gaslekken? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Hoogeloon kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Meestal wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €340.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogeloon
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Hoogeloon zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogeloon

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Hoogeloon complementeren met extra belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Gersloot afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een e-reader of een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hoogeloon

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas + ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.350.000 tot zo’n €3.650.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogeloon
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving en verhalen van schade. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €25,05 tot wel €26,10 p/maand in maart 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hoogeloon online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering