Woonverzekering Echten Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Echten. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals Bovag en Independer die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Echten juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, brand, water, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als kamerplanten en wasmachine? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Echten? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en Univé hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Diessen verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-echten


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Wolden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn gedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. hagelschade en brandblussing. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Echten kan ook jou overkomen. Kerntrekken of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €500.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Echten
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Echten moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Echten

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Echten aanvullen met verschillende handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Boskoop afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze additionele dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Echten

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan een kapotte telefoon en ook geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 oplopend tot €2.750.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Echten
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een bank & terugvorderen van schade. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (beginnend bij €33,70 tot en met €28,40 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Echten afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?