Woonverzekering Boskoop Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Boskoop. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle grote bedrijven waaronder Europeesche en Univé die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, vandalisme, brand verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Boskoop juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, water, inbraak, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als lampen en kleding? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Boskoop? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren en London Verzekeringen zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Berghem verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-boskoop


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Alphen aan den Rijn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en diefstal. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Boskoop kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Meestal worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door lekkage. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €530.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Boskoop
Meteen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Boskoop zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Boskoop

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Boskoop completer maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Aalten afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze mogelijke dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een smartphone + een rollator. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Boskoop

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere besmeurde meubels en ook geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 tot zo’n €4.100.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Boskoop
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een keukenhandel en conflict met een schadehersteller. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €24,40 tot wel €34,90 per maand in juni 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Boskoop op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering