Woonverzekering Haarle Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,45 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Haarle. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en Reaal die schade als gevolg van bijv. blikseminslag of brand (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Haarle juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, brand, diefstal, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als albums of sjaals? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Haarle? Start à la minute’de vergelijkingstool. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK en nowGo faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Gerkesklooster verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-haarle


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hellendoorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als waterschade en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Haarle is altijd een risico. De Roemeense methode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €685.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Haarle
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Haarle moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Haarle

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Haarle uitbreiden met diverse nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Easterlittens afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze extra moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een smartphone & gitaar. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Haarle

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank & geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen van €950.000 oplopend tot €3.150.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: FBTO.

Rechtsbijstandverzekering Haarle
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn en conflict met een schadehersteller. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €33,35 tot en met €27,30 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Haarle voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering