Woonverzekering Gerkesklooster Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Gerkesklooster. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote partijen als bijv. Bovag en InShared die schade door bijvoorbeeld water, brand, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gerkesklooster juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, diefstal, brand, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als muziekinstrumenten of kleding? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gerkesklooster? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en Reaal werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Veenwouden verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-gerkesklooster


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Achtkarspelen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door storm of roet. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Gerkesklooster is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een kapotte vloer. Meestal wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte gevel. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €480.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Gerkesklooster
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Gerkesklooster gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Gerkesklooster

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Gerkesklooster complementeren met meerdere praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Didam afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Gerkesklooster

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ook kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.100.000 oplopend tot €4.400.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Avéro Achmea dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gerkesklooster
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen & geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €34,00 tot en met €33,10 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Gerkesklooster vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering