Woonverzekering Langweer Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Langweer. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars als bijv. Allianz en Turien en Co die schade zoals inbraak, bliksem, water, vandalisme dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Langweer juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, water, vandalisme, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als gordijnen en barbecue? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Langweer? Start meteen onze vergelijker! Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en Independer zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Kockengen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-langweer


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm of plundering. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of spelen met vuur? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Langweer is altijd een risico. Openwrikken of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Normaliter wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Vaak is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €480.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Langweer
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Langweer probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Langweer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Langweer nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Hidaard afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Langweer

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit en kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.300.000 tot zo’n €3.900.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Klaverblad polis.

Rechtsbijstandverzekering Langweer
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering of geschil m.b.t. pensioen. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €37,15 tot en met €32,50 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Langweer afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering