Woonverzekering Hidaard Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Hidaard. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Bovag en nowGo die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hidaard juni 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, inbraak, diefstal, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als afwasmachine en jacks? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Hidaard? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als FBTO en Univé bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heerewaarden verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-hidaard


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of rook. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een schoorsteenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Hidaard is altijd een risico. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €585.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hidaard
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Hidaard gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hidaard

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Hidaard complementeren met extra interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Gaastmeer afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze mogelijke polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader & een gehoorapparaat. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hidaard

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek in de vloer & kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot €3.900.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Europeesche polis.

Rechtsbijstandverzekering Hidaard
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan studiefinanciering of geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele modules.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €35,75 tot en met €34,50 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hidaard op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?