Woonverzekering Zwartebroek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,35 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Zwartebroek. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Generali en Nationale Nederlanden die schade zoals inbraak, storm, brand, vandalisme afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zwartebroek juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, water, vandalisme, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als oven en autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zwartebroek? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als ANWB of REAAL Verzekeringen faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zandberg verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zwartebroek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Barneveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inbegrepen. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of schroeischade. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Zwartebroek kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €295.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwartebroek
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Zwartebroek gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zwartebroek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Zwartebroek complementeren met meerdere nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind je praktische info (of bekijk woonverzekering Wanssum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zwartebroek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een deuk in de auto + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.300.000 oplopend tot €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwartebroek
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV of conflict met aannemer. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €29,50 t/m €33,05 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zwartebroek online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering