Woonverzekering Liessel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Liessel. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote partijen zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en ZLM die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Liessel juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, water, brand, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan een defecte computer. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als cd’s en fietsen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Liessel? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en Polis Direct zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Landerum verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-liessel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Deurne? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Liessel kan ook jou overkomen. Openwrikken of Lock picking, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en een gesprongen waterleiding. Typische schade is een onbruikbare koelkast. In de regel worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €355.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Liessel
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Liessel gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Liessel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Liessel nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Hoogmade afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een e-reader of een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Liessel

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan besmeurde meubels + therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.200.000 tot wel €4.800.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,90 (per maand). Check ook SNS dekking.

Rechtsbijstandverzekering Liessel
De rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan ontslag en geluidsoverlast. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen enorm (vanaf €34,75 tot wel €32,35 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Liessel online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering