Woonverzekering Landerum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Landerum. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders waaronder Allsecur en London Verzekeringen die schade als gevolg van water, bliksem, storm, brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Landerum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, diefstal, storm, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als platenspeler en wasdroger? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Landerum? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + Interpolis zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Klarenbeek verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-landerum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Terschelling? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als stormschade of rook. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een defecte magnetron? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Landerum kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Normaliter worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Veelal betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €655.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Landerum
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker meteen het huis in Landerum moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Landerum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Landerum uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Herveld afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra zekerheid is er bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera of viool. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Landerum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek op een meubel en ook kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.450.000 tot €3.800.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: De Goudse polis.

Rechtsbijstandverzekering Landerum
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV en in beslag genomen auto e.d.. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (startend vanaf €27,65 tot €37,15 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Landerum vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering