Woonverzekering Klarenbeek Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Klarenbeek. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Aegon en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, bliksem, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Klarenbeek maart 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, storm, vandalisme, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als glaswerk of sjaals? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Klarenbeek? Open direct onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + InShared zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: IJsselstein verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-klarenbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Apeldoorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of smeltschade. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Klarenbeek is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €295.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Klarenbeek
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Klarenbeek moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Klarenbeek

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Klarenbeek aanvullen met verschillende nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina doorzoek jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Hazerswoude afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze additionele polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera of gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Klarenbeek

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.250.000 tot €3.350.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Klarenbeek
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop of terugvorderen van schade. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €32,90 tot €29,10 p/maand in maart 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Klarenbeek voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering