Woonverzekering Wier Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,90 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wier. Een woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars als Aon Direct en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door brand, water, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wier juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, water, brand, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als kookboeken en sjaals? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wier? Start meteen de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Allianz + Polis Direct hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Waskemeer verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wier


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Menameradiel? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of ontploffing. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Wier kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte regengoot. Meestal gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €300.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Wier
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Wier moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wier

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Wier complementeren met meerdere interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna vind jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Triemen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een e-reader + gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wier

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een gebroken ruit en ook ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €950.000 tot €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren polis.

Rechtsbijstandverzekering Wier
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict na autoschade. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €32,55 tot wel €28,40 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wier voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?