Woonverzekering Triemen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Triemen. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars als Europeesche en nowGo die schade zoals storm, vandalisme, water, inbraak afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Triemen april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als grammofoonplaten en schoonmaakartikelen? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Triemen? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Suawoude verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-triemen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als brand en roet. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Triemen is altijd een risico. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is kapotte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €525.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Triemen
Wil jij een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Triemen probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Triemen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Triemen nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je handige info (of bekijk woonverzekering Scharendijke afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een navigatieapparaat + een gehoorapparaat. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Triemen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan besmeurde meubels of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.400.000 tot wel €3.350.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea polis.

Rechtsbijstandverzekering Triemen
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil met school van de kinderen of conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €27,20 tot wel €28,05 per maand in april 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Triemen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?