Woonverzekering Zuidzande Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Zuidzande. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Aon Direct en Reaal die schade als gevolg van vandalisme, brand, storm, inbraak dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidzande april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, brand, vandalisme, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als sieraden of toiletartikelen? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zuidzande? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren en Unigarant verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Wyns verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zuidzande


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Sluis? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als aanrijding of aanvaring of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Zuidzande kan iedereen gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Meestal worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €580.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidzande
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Zuidzande gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidzande

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Zuidzande complementeren met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Waaxens afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra moduleverzekert bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera & jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zuidzande

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en ook ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking van €1.300.000 oplopend tot €3.900.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidzande
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen & geluidsoverlast. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €38,45 oplopend tot €35,85 per maand in april 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zuidzande voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering