Woonverzekering Odoorn Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Odoorn. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en SNS die schade als gevolg van inbraak, water, storm, vandalisme vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Odoorn juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, inbraak, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als radio of overjassen? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Odoorn? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als BLG wonen + Zelf faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuwleusen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-odoorn


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Odoorn is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en gesprongen leidingen. Typische schade is defecte apparatuur. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €315.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Odoorn
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Odoorn gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Odoorn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Odoorn completer maken met een aantal interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand doorzoek je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Maassluis afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze unieke modulestaat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een tablet of sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Odoorn

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en ook kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.100.000 tot €3.150.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Odoorn
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan een webshop die niet levert of conflict met een automobilist. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €31,10 t/m €26,45 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Odoorn afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering