Woonverzekering Hantumeruitburen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Hantumeruitburen. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als Avéro Achmea en Independer die schade veroorzaakt door storm, brand, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hantumeruitburen april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, inbraak, diefstal, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als broodrooster of centrifuge? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hantumeruitburen? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Bovag en Polis Direct werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Goirle verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-hantumeruitburen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dongeradeel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als blikseminslag en smeltschade. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een gevallen strijkbout? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Hantumeruitburen kan ook jou overkomen. Openwrikken of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en een kapotte kit voeg. Typische schade is schade aan het dak. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €380.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Hantumeruitburen
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Hantumeruitburen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hantumeruitburen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Hantumeruitburen uitbreiden met diverse handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Een-West afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera of sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hantumeruitburen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een vlek op een meubel of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.300.000 tot zo’n €4.400.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Hantumeruitburen
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis & geschillen over een motorrijtuig. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €24,40 t/m €29,25 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hantumeruitburen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering