Woonverzekering Spijkenisse Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,75 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Spijkenisse. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire bedrijven als Centraal Beheer en OHRA die schade veroorzaakt door water, brand, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Spijkenisse juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, inbraak, diefstal, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als pc of handschoenen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Spijkenisse? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB of Turien en Co hanteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Simonshaven verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-spijkenisse


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Spijkenisse? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm en diefstal. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Spijkenisse is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en loslatende kit. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €620.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Spijkenisse
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Spijkenisse gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Spijkenisse

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Spijkenisse nog persoonlijker maken met een aantal nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Raalte afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een filmcamera & viool. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Spijkenisse

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen of kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.300.000 oplopend tot €4.700.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook FBTO.

Rechtsbijstandverzekering Spijkenisse
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau of conflict over wonen. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €36,95 t/m €27,85 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Spijkenisse online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering