Woonverzekering Lochem Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lochem. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als bijv. Europeesche en Reaal die schade zoals water, bliksem, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lochem juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, inbraak, brand, water, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als boeken of haarföhn? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Lochem? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als HEMA of InShared hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lauwersoog verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-lochem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Lochem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en roet. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of keukenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Lochem is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Doorgaans wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €560.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Lochem
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder tref je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Lochem zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lochem

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Lochem complementeren met diverse belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Huizen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Let op: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone of viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Lochem

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan vlekken op kleding of smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.400.000 tot wel €3.050.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Lochem
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving of ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand verschillen nogal (beginnend bij €26,00 tot €28,20 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lochem op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering