Woonverzekering Oijen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Oijen. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals HEMA en Reaal die schade veroorzaakt door bliksem, brand, inbraak, storm vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oijen juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou o.a. brand, inbraak, storm, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als levensmiddelen of speelgoed? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oijen? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK of InShared hanteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Nigtevecht verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-oijen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oss? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. stormschade en poging tot inbraak. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Oijen kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming / Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €335.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Oijen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Oijen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oijen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Oijen aanvullen met een paar handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop spot je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Manderveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oijen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto of kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.250.000 tot wel €4.300.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oijen
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflicten consumentenaankopen en geschil met een verzekeraar. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €36,80 tot €28,10 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oijen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?