Woonverzekering Augustinusga Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Augustinusga. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Unigarant die schade door bijvoorbeeld water, brand, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Augustinusga juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, inbraak, storm, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals oven en haarföhn? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Augustinusga? Open meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + Nederlanden van Nu hanteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Agelo verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-augustinusga


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Achtkarspelen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn afgedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Augustinusga is altijd een risico. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €590.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Augustinusga
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Augustinusga gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Augustinusga

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Augustinusga completer maken met een aantal interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Winschoten afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een fotocamera of viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Augustinusga

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan krassen op de auto + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij variërend van €1.450.000 tot ruim €3.250.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar Unigarant afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Augustinusga
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met een bank of bouw- en verbouwgeschillen. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €37,90 t/m €24,00 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Augustinusga op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering