Woonverzekering Noordlaren Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Noordlaren. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars waaronder ABN AMRO en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld water, storm, bliksem, inbraak afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Noordlaren april 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, vandalisme, water, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als levensmiddelen en salontafel? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Noordlaren? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en ZLM bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuwaal verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-noordlaren


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haren? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door storm en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Noordlaren is altijd een risico. Kerntrekken of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot dak. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €515.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordlaren
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Noordlaren zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Noordlaren

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Noordlaren aanvullen met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Lunteren afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele modulestaat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Wel is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon + een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Noordlaren

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank + fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.250.000 tot wel €3.650.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,85 p/maand. Ga verder naar nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Noordlaren
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie & conflict over verzekering. Dan is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €26,40 tot wel €25,10 p/maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Noordlaren afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?