Woonverzekering Hoofdplaat Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Hoofdplaat. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. Allianz en Klaverblad die schade als gevolg van brand, bliksem, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hoofdplaat juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, water, vandalisme, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als sieraden of overhemden? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hoofdplaat? Start meteen met direct onze vergelijker! Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en REAAL Verzekeringen verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hemmen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoofdplaat


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Sluis? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als waterschade of vandalisme. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een vuile afzuigkap? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hoofdplaat kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Meestal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €450.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoofdplaat
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Hoofdplaat gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hoofdplaat

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Hoofdplaat nog persoonlijker maken met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Genderen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera en kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoofdplaat

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.250.000 tot €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,55 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoofdplaat
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau of bij aankoop van een huis. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf €31,75 tot en met €36,65 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hoofdplaat voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering