Woonverzekering Hemmen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Hemmen. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als bijv. ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van storm, vandalisme, water, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hemmen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, water, storm, brand, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals pannen en zonnepanelen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hemmen? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als De Goudse en InShared werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Harkstede verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hemmen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Overbetuwe? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. Dankzij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of gaslekken? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Hemmen kan ook jou overkomen. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. In veel gevallen worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan een lek dag. Meestal is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €395.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hemmen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Hemmen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hemmen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Hemmen uitbreiden met additionele nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna doorzoek je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Exmorra afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera & een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hemmen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.300.000 tot zo’n €2.850.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,50 (per maand). Check ook nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hemmen
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk of terugvorderen van schade. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €34,60 tot €34,80 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hemmen online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering