Woonverzekering Wetsens Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Wetsens. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars als DAK en Independer die schade veroorzaakt door inbraak, vandalisme, bliksem, brand vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wetsens mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, storm, brand, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als mixer en bank? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Wetsens? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals ABN AMRO en Univé hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Warfstermolen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wetsens


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Dongeradeel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door brand en smeltschade. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Wetsens is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €580.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wetsens
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Wetsens gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wetsens

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Wetsens uitbreiden met diverse praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Tolbert afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een filmcamera of een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wetsens

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan een kapotte tablet of het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.150.000 tot zo’n €2.850.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €4,00 (per maand). Check ook Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering Wetsens
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over adoptie of conflict over aankoop auto. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €25,40 t/m €37,35 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wetsens voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?