Woonverzekering Langeveen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Langeveen. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen als Centraal Beheer en SNS die schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, inbraak dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Langeveen juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, water, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kruiden of hoeden? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Langeveen? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Lancyr bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Klundert verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-langeveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tubbergen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm of ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Langeveen is altijd een risico. De takjesmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Meestal wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan lekkage. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €365.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Langeveen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Langeveen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Langeveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Langeveen aanvullen met extra interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Hezingen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera + kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Langeveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere vlekken op kleding & ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.350.000 tot wel €4.750.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: ING polis.

Rechtsbijstandverzekering Langeveen
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst & conflicten over erfrecht. In dat geval is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende opties.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €28,95 tot wel €28,15 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Langeveen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?