Woonverzekering Balloërveld Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Balloërveld. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder Ditzo en Interpolis die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Balloërveld mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, water, brand, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als magnetron of prothesen(gebit e.a.)? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Balloërveld? Begin direct met direct onze vergelijker! Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als Allianz of ZLM faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Amstelhoek verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-balloerveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Aa en Hunze? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als hagelschade of diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Balloërveld kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €360.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Balloërveld
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Balloërveld eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Balloërveld

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Balloërveld uitbreiden met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Woldendorp afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra polis verzekert bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat + jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Balloërveld

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan krassen op de auto + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.300.000 tot ruim €3.700.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering Balloërveld
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst of geschillen over een motorrijtuig. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (beginnend bij €33,65 t/m €24,35 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Balloërveld voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering