Woonverzekering Rijnsaterwoude Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Rijnsaterwoude. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld FBTO en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door water, inbraak, bliksem, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rijnsaterwoude mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, storm, vandalisme, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kamerplanten en Xbox? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Rijnsaterwoude? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + REAAL Verzekeringen verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Pieterzijl verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-rijnsaterwoude


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Kaag en Braassem? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en smeltschade. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Rijnsaterwoude kan ook jou overkomen. Openwrikken of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis regel je met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een gescheurde muur. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €455.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijnsaterwoude
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Rijnsaterwoude eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Rijnsaterwoude

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Rijnsaterwoude completer maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Nunspeet afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze nieuwe polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer & een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rijnsaterwoude

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan krassen op de auto en ook kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.300.000 tot wel €3.550.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijnsaterwoude
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflict met verhuurder. Hierbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies verschillen enorm (startend vanaf €32,00 tot €24,45 p/maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Rijnsaterwoude online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?