Woonverzekering Lienden Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Lienden. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Univé die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lienden juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, brand, storm, water, diefstal. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als sieraden of raamventilator? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lienden? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + ING hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lage Mierde verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lienden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Buren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en omvallen van bomen. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Lienden kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €620.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lienden
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Lienden gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Lienden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Lienden aanvullen met meerdere praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Hoogeveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze mogelijke polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone en sportuitrusting. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lienden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto & ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €950.000 tot ruim €3.850.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lienden
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij pensioenuitkering & conflict over reparatie auto. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €34,35 oplopend tot €26,70 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Lienden afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?