Woonverzekering Lage Mierde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Lage Mierde. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder Allianz en nowGo die schade veroorzaakt door brand, storm, water, bliksem afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lage Mierde mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, brand, inbraak, diefstal, water. Je kunt dan denken aan een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals meubilair of warmtepomp? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Lage Mierde? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO of Reaal faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kiel-Windeweer verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-lage-mierde


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Reusel-De Mierden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en vandalisme. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Lage Mierde kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een lekkende kraan. Typische schade is een kapotte vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €475.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Lage Mierde
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Lage Mierde gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lage Mierde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Lage Mierde uitbreiden met extra belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Herkingen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Lage Mierde

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer & smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.450.000 tot wel €3.450.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,70 (per maand). Check ook Avéro Achmea polis.

Rechtsbijstandverzekering Lage Mierde
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden en ingevorderd rijbewijs. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €32,10 tot €26,80 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lage Mierde op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?