Woonverzekering Westbroek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Westbroek. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. Aon Direct en SNS die schade zoals brand, inbraak, storm, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Westbroek april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, water, diefstal, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kachelsverwarmingsapparatuur en geyser/boiler? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Westbroek? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse en Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Waalre verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-westbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Bilt? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn inclusief. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. waterschade en diefstal. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Westbroek kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of loslatende kit. Typische schade is een onbruikbare droger. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een gescheurde muur. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €340.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Westbroek
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Westbroek probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Westbroek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Westbroek aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Terneuzen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze extra modulestaat garant bij gebroken glas. Let op: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet + sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Westbroek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Onder andere een gebroken ruit of kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.150.000 tot wel €4.800.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westbroek
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen of conflicten over huur. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €33,35 oplopend tot €28,15 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Westbroek vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?