Woonverzekering Ommel Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Ommel. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals Ditzo en REAAL Verzekeringen die schade zoals water, inbraak, vandalisme, brand afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ommel februari 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, storm, water, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als magnetron en sportuitrusting? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ommel? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Allianz en ZLM verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Nisse verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ommel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Asten? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm en vandalisme. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Ommel kan ook jou overkomen. De takjesmethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €270.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ommel
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Ommel probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ommel

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Ommel completer maken met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Mastenbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ommel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.350.000 tot wel €3.700.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,70 (per maand). Check ook Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ommel
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil met de werkgever en geschil met de buren. Dan is het prettig dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies schommelen enorm (vanaf €30,75 tot €24,30 per maand in februari 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ommel afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering