Woonverzekering Mastenbroek Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Mastenbroek. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke partijen zoals Delta Lloyd en InShared die schade als gevolg van inbraak, storm, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Mastenbroek april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, vandalisme, inbraak, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als uurwerken of weegschaal? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Mastenbroek? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Bovag en Unigarant faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Loo verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-mastenbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Kampen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als schade door storm of diefstal. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Mastenbroek kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en bevroren leidingen. Typische schade is onbruikbare meubels. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €345.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Mastenbroek
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Mastenbroek gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Mastenbroek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Mastenbroek complementeren met verschillende interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Kerkenveld afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze additionele modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop + gitaar. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Mastenbroek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere vlekken op kleding + kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking van €1.050.000 tot wel €2.900.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Mastenbroek
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan studiefinanciering & erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies schommelen nogal (vanaf €34,60 tot €26,25 p/maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Mastenbroek vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?