Woonverzekering Eijsden Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Eijsden. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. Generali en Independer die schade als gevolg van vandalisme, water, inbraak, storm afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Eijsden juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, vandalisme, water, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als vitrages of wasmachine? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Eijsden? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Aon Direct + OHRA zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Driebruggen verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-eijsden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Eijsden-Margraten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of schade door regen. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defecte magnetron? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Eijsden kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een kapot dak. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €265.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Eijsden
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Eijsden eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Eijsden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Eijsden uitbreiden met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Bruchem afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een fotocamera & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Eijsden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking van €1.400.000 oplopend tot €4.750.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,25 (per maand). Check ook Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Eijsden
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis en conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (startend vanaf €29,65 tot en met €37,50 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eijsden online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering