Woonverzekering Barendrecht Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Barendrecht. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder Bruns ten Brink en Polis Direct die schade veroorzaakt door storm, water, brand, bliksem dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Barendrecht mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door o.a. vandalisme, diefstal, water, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als radio en kostuums? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Barendrecht? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Aegon + Lancyr hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Anderen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-barendrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Barendrecht? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inbegrepen. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of rook. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Barendrecht is altijd een risico. Openwrikken of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat middels de opstal, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Vaak is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €555.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Barendrecht
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna tref je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Barendrecht moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Barendrecht

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Barendrecht uitbreiden met additionele handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Workum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke polis is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een smartphone of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Barendrecht

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte vaas of therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.350.000 tot wel €4.150.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Barendrecht
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over erfenis of erfafscheidingen e.d.. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €36,80 tot wel €32,45 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Barendrecht afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering