Woonverzekering Niebert Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €3,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Niebert. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals Aon Direct en Turien en Co die schade zoals brand, bliksem, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Niebert juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, inbraak, diefstal, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als computers en servies? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Niebert? Open vandaag nog onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als HEMA + Independer verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Middelie verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-niebert


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Marum? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als stormschade en vandalisme. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Niebert is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Doorgaans wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €520.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Niebert
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Niebert gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Niebert

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Niebert complementeren met diverse interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Leek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone + viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Niebert

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Denk dan aan krassen op de auto & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €4.700.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: ZLM polis.

Rechtsbijstandverzekering Niebert
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €30,50 tot wel €34,80 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Niebert voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering