Woonverzekering Bovensmilde Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Bovensmilde. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle bekende partijen als Generali en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van brand, inbraak, water, storm dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bovensmilde juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, diefstal, inbraak, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als pannen of relaxfauteuil? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Bovensmilde? Start meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur + REAAL Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Berkhout verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-bovensmilde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als brand en schade door regen. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Bovensmilde kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €655.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Bovensmilde
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Bovensmilde moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bovensmilde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Bovensmilde nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Abbenbroek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een filmcamera + sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bovensmilde

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte tablet en ook kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf €1.200.000 oplopend tot €2.550.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Bovensmilde
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing en conflict na autoschade. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €33,25 tot en met €26,80 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Bovensmilde op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering