Woonverzekering Schipborg Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Schipborg. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door bliksem, brand, vandalisme, storm dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schipborg juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, diefstal, inbraak, brand, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als haarden of matrassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Schipborg? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en Lancyr hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Rottevalle verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-schipborg


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aa en Hunze? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of spelen met vuur? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Schipborg kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Meestal wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte schutting. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €580.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Schipborg
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Schipborg gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Schipborg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Schipborg complementeren met extra nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop spot je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Otterlo afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze extra polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Schipborg

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel & therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.100.000 oplopend tot €3.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €2,85 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Schipborg
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering of conflict over pensioenuitkeringen. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €28,30 tot wel €34,70 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Schipborg vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering