Woonverzekering Hattem Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Hattem. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven waaronder ABN AMRO en Turien en Co die schade zoals vandalisme, storm, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hattem juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, diefstal, storm, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als zonwering en kleding? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hattem? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Aegon of Turien en Co hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Groede verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hattem


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hattem? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en roet. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Hattem kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Meestal wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan schade aan het dak. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €400.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hattem
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Hattem zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hattem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Hattem completer maken met verschillende interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk je handige info (of bekijk woonverzekering Eindhoven afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze additionele polis betaalt uit bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een e-reader en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hattem

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een onbruikbare bank of medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.200.000 tot ruim €4.700.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Hattem
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag & conflict over verzekering. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies verschillen enorm (vanaf circa €36,40 t/m €37,25 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hattem online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering