Woonverzekering Ter Aard Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Ter Aard. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire partijen als bijv. Allianz en Interpolis die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ter Aard mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, water, inbraak, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een beschadigde vloer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als cd’s of servies? We onderscheiden drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ter Aard? Start meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen en Independer zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: St. Willebrord verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ter-aard


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Assen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door storm en schroeischade. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of spelen met vuur? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Ter Aard kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €305.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ter Aard
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Ter Aard probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ter Aard

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Ter Aard completer maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je nuttige info (of bekijk woonverzekering Roswinkel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop of een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ter Aard

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel & therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €900.000 tot €4.050.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Allsecur pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ter Aard
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat en conflict met makelaar. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €26,80 tot wel €32,70 per maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ter Aard vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering