Woonverzekering St. Willebrord Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in St. Willebrord. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders als EAG Assuradeuren en Unigarant die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in St. Willebrord juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, brand, storm, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als stoffering en overhemden? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering St. Willebrord? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen of Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Sint Anthonis verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-st-willebrord


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Rucphen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of brandstichting? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in St. Willebrord kan ook jou overkomen. Insluipen of hengelen, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan lekkage. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €505.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in St. Willebrord
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in St. Willebrord gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in St. Willebrord

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in St. Willebrord aanvullen met verschillende handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Radio Kootwijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze unieke zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten St. Willebrord

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een gebroken ruit en ook ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.200.000 oplopend tot €5.000.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar ING.

Rechtsbijstandverzekering St. Willebrord
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank en huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €29,20 t/m €37,60 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering St. Willebrord vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering